Leave a comment:
Dear Spammers and Trolls: All comments are checked by myself before publishing!
The manual inspection is why it takes some time until your text appears in the comment section (as long as it passes my inspection) - be patient...

I don't answer comments by mail!
Note the rules and my mail address in the column contact!

Norbert

Name:
Comment:
Formular:


----------------------------------------------------

Seite: robospatium-controlstation-R10_ge.htm
Datum: 2018.08.18 19:44:32 (UTC+1)
Name: Pauly

Kommentar:
Hallo Norbert,finde deine Projekte echt toll und schau mir auch deine Videos auf Youtube an ,haste echt manch coole Idee :)
mach weiter so ...
..gz mfg Pauly

Me: Danke, ich mach' ja schon weiter. Löte gerade an einem neuen Roboter, der den Grundstock zu einem Umbau auf meinem Dachboden einläuten soll.

----------------------------------------------------

Page: robospatium-controlstation-R10_en.htm
Date: 2018.05.12 23:29:24 (UTC+1)
Name: emin

Comment:
mirror needed in the scene

Me: I will add one when R10 is completed. The IR sensor is still missing and I need to add bumpers.

----------------------------------------------------

Page: robospatium-controlstation-R10_en.htm
Date: 2018.04.23 20:46:44 (UTC+1)
Name: Mike Van In

Comment:
Ah! Worked perfectly this time! Thanks, Norbert - it's a great project.

Me: And thank you for another feedback. I changed some code lines this morning to eliminate a bug I found.

----------------------------------------------------

Page: robospatium-controlstation-R10_en.htm
Date: 2018.04.22 14:24:48 (UTC+1)
Name: Marcus

Comment:
I will keep trying.....I think I moved it backwards and then it stopped responding. Inspirational!

Me: Currently there is no sensor for obstacle detection. The rover only stops when bumping into an object in my Automuseum. Sometimes that cuts off the power supply.


----------------------------------------------------

Page: robospatium-controlstation-R10_en.htm
Date: 2018.04.20 23:03:09 (UTC+1)
Name: Mike Van In

Comment:
Hi Norbert - thanks for the opportunity to drive your R10. Unfortunately, I had no video feedback. First session timed out with duration=0. Second session lasted 125 sec but also had no video. I may not have crashed - but can't promise anything.

Seems very promising. Well done!

Me: Thanks for your feedback. Right now I was testing the memory split settings of the Raspberry Pi. I used a too low setting, causing the stream to fail. I have fixed that, so please try again.